Izvor: alo
29.02.2024 u 07:17
0

NAROD SRBIJE OVO MORA DA ZNA: Vučić STOPIRAO bedni plan Prištine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je učesnicima samita u Tirani rekao, tokom usaglašavanja deklaracije koja je usvojena, da postoje stvari gde Srbija ne može da pravi kompromise.

Ne možemo da prihvatimo ‘države’, jer bismo time priznali Kosovo, i uvek o hiljadu detalja morate voditi računa. Ne možemo da prihvatimo to oko sankcija, jer niti imamo ovlašćenja, niti mogu, niti hoću, da rušim politiku države Srbije i politiku koju je doneo Savet za nacionalnu bezbednost“, izjavio je Vučić za RTS.

Prema njegovim rečima, Priština je, i pored toga što je znala kako izgleda deklaracija, insistirala da se ponovo glasa samo o sankcijama, što nije prošlo.

POVREĐENA DVA VOJNIKA: Prevrnula se cisterna u Kopnenoj zoni bezbednosti

Vučić je rekao da je bila tu još jedna stvar oko čuvenog „malignog uticaja Rusije“.

„Mi imamo i neke druge o čijem malignom uticaju možemo da govorimo. Imali smo izbore, pa smo videli kako je to izgledalo. Dakle, ako vama smeta Rusija, neću ja da kažem da nama neko drugi smeta, ali hoću da kažem da je bilo onih koji su imali takav uticaj u našoj zemlji, a da to nisu bili Rusi. I onda su to sklonili, izbacili“, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter