Izvor: Novosti.rs
28.02.2024 u 22:01
1

VUČIĆ NA SVEČANOJ VEČERI U TIRANI: Okupili smo se ovde da razgovaramo o temama koje su od životnog značaja za Zapadni Balkan (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj večeri povodom Regionalnog samita o Planu rasta i ekonomskog približavanja koji se sutra održava u Tirani.

– Okupili smo se ovde da razgovaramo o temama koje su od životnog značaja za Zapadni Balkan.

Povezivanje ekonomija, uklanjanje prepreka i napredak ka jedinstvenom tržištu su veliki ciljevi koji vode ka suštinskom razvoju naše zemlje i regiona i boljoj budućnosti za sve naše građane – napisao je predsednik na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VUČIĆ NA SVEČANOJ VEČERI U TIRANI: Okupili smo se ovde da razgovaramo o temama koje su od životnog značaja za Zapadni Balkan (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter