Izvor: Tanjug
28.12.2022 u 09:26
0

MINISTAR DAČIĆ PORUČIO: Džačka podstiče Kurtija na dalje provokacije umesto da ga opomene da primeni Briselski sporazum

Albanska ministarka spoljnih poslova Olta Džačka oglasila se sinoć dajući podršku kriminalnom režimu Aljbina Kurtija i brutalno napadajući Srbiju da zvecka oružjem, izjavio je šef srpske diplomatije Ivica Dačić

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Nijednom rečju nije opomenula Kurtija da ima međunarodnu obavezu da primenjuje Briselski sporazum, Rezoluciju 1244 i sve druge relevantne dokumente, obavezu da formira Zajednicu srpskih opština, da ne sme da šalje naoružane albanske jedinice na sever i da ne hapse Srbe samo zato što su Srbi -istakao je Dačić.

Barikade su, kako je naglasio, miran politički otpor protiv terora nad srpskim narodom koji sprovodi Aljbin Kurti.

-Umesto da ga upozore da ne ugrožava mir i stabilnost u regionu, albanska ministarka ga još podstiče na dalje provokacije. Zato i ona i cela međunarodna zajednica snose ogromnu odgovornost za sve što se dešava i može se desiti na Kosovu. Srbija će sve učiniti za mir, na čelu sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem, ali će i sve učiniti da zaštiti srpski narod od terora i pogroma -poručio je Dačić.

Džačka je prethodno poručila da je Albanija uz Kosovo i pozvala je srpske vlasti da „ne opravdavaju ni barikade ni kriminalne grupe koje odbijaju da ih uklone“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter