Izvor: msp/happybsc
22.12.2022 u 16:31
0

MINISTAR DAČIĆ SA AMBASADOROM REPUBLIKE KOREJE: Srdačan razgovor o jačanju bilateralnih odnosa dve zemlje

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u kurtoaznu posetu ambasadora Republike Koreje u Republici Srbiji Li Đeunga

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U srdačnom razgovoru, šef srpske diplomatije je zahvalio ambasadoru Liju na njegovom angažmanu na jačanju sveukupnih bilateralnih odnosa tokom njegovog dosadašnjeg mandata u Srbiji.

Posebno je istakao da je spreman da pruži i lični doprinos daljem unapređenju prijateljskih odnosa Srbije i Koreje. Naglasio je da saradnja između naših zemalja konstantno jača u svim segmentima, posebno u oblasti ekonomije.

Ambasador Li je čestitao prvom potpredsedniku Vlade i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću na ponovnom postavljenju na ovu dužnost. Pozdravio je nedavni susret predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić sa premijerom Republike Koreje Han Dok-suom u Parizu na marginama Generalne skupštine Biroa za izložbe (BIE), ocenivši ga vrlo konstruktivnim za dalje unapređenje političkog dijaloga, uz nadu da će se uskoro realizovati poseta premijera Hana Srbiji. Istakao je da je i u njegovom radu prioritet intenziviranje ekonomske saradnje, kao ida će se u narednom periodu založiti za značajno povećanje obima robne razmene, kao i za dovođenje najvećih korejskih kompanija u Srbiju – Hjundai, Kia, Samsung i drugih.

Sagovornici su se saglasili da postoje značajni potencijali za dalji razvoj sveukupnih odnosa, u mnogim oblastima od zajedničkog interesa, uključujući saradnju međunarodnim forumima.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter