Izvor: HappyBSC
02.11.2020 u 09:04
0

MINISTAR NEDIMOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ovo je nedeljni plan

Staro ministarstvo nove pobede

NAJVAŽNIJE DANAS

ODLUKA KRIZNOG ŠTABA: Evo kako će raditi ŠKOLE ubuduće

VESIĆ NAJAVIO: Beograd će zasijati u novembru

SVEŽ I HLADAN PONEDELJAK: Oblačno, moguća kiša!

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović gost je na Happy televiziji u Dobro jutro Srbijo.

Tema o kojoj se priča jeste „Staro ministarstvo, nove pobede“.

Ministar je o tome prvo istakao jednu važnu stvar:

– Suština politike je razgovor sa ljudima. To mnogi ne znaju. Mora da se obilaze gazdinstva, i da se čuje reč naroda – naglasio je ministar.

On je najavio i nedeljni plan.

– Ove nedelje u sredu i četvrtak sastaćemo se sa mladim poljoprivrednicima, gde ćemo objaviti sve vezano za konkurs i sa start up kredite. U petak idemo u Banatsko Karađorđevo. Tamo ćemo obići par gazdinstava i pogledati junice koje su nabavili. To su steone junice.

Ministar je objasnio zbog čega je to važno:

– Nećemo više morati da kupujemo telad iz Rumunije, mladi ljudi u Srbiji su dobili subvencije, oni žele da razviju biznis, imaju preko 100 grla. Trudimo se da poboljšamo razvoj sistema „Krave sa teletom“, u Banatu to može da se razvija i radićemo na tome – najavio je ministar Nedimović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter