Izvor: kurir
17.09.2021 u 16:46
0

MINISTAR VULIN SASTAO SE SA MINISTROM BELORUSIJE PARHOMČIKOM: Radi se na unapređenju saradnje Srbije i Belorusije!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa ministrom industrije Republike Belorusije Petrom Parhomčikom sa kojim je razgovarao o modalitetima unapređenja saradnje dva ministarstva.

PROČITAJTE JOŠRADOJIČIĆ NAGLASIO: Saradnja između Beograda i Tbilisija će nastaviti da se razvija!

Ministar Vulin i ministar Parhomčik su konstatovali da su odnosi Republike Srbije i Republike Belorusije na najvišem nivou, čemu su doprineli lični odnosi predsednika Aleksandra Vučića i Aleksandra Lukašenka.

PROČITAJTE JOŠPREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO U TURSKU: Pogledajte veličanstven doček u Istanbulu! (FOTO)

Ministar Vulin se beloruskoj strani zahvalio na principijelnom stavu po pitanju nepriznavanja lažne države Kosovo i poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije. Ministri Vulin i Parhomčik izrazili su nadu da će se tradicionalno dobra saradnja dveju zemalja unapređivati i u narednom periodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter