Izvor: Tanjug
27.10.2021 u 16:46
0

MOMIROVIĆ OBIŠAO RADOVE: Rok za završetak puta od N. Pazara do Tutina jun 2022.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović posetio je danas Novi Pazar i obišao radove na rekonstrukciji državnog puta od Novog Pazara do Tutina.

On je tom prilikom istakao da je rok za završetak puta između Novog Pazara i Tutina dugog 20,5 km, jun sledeće godine i da je ova rekonstrukcija deo sporazuma na najvišem državnom nivou, između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Turske Redžepa Taipa Erdogana.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR VULIN U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Vučić je prisluškivan da bi mu se naudilo!  

Momirović je ukazao na veliku važnost ove saobraćajnice za sve stanovnike i privrednike ovog kraja i naglasio da Novi Pazar uživa veliku pažnju svih sektora u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kako zbog mnogih pokrenutih projekata, kao i onih koji se tek planiraju.

Rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin počela je krajem 2019. godine, a projekat vredan 24 miliona evra se finansira iz kredita Turske, čija je kompanija „Tašjapi“ glavni izvođač radova.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PROČITAJTE JOŠ: ANA BRNABIĆ OBIŠLA RADOVE: Modernizacija toplane i sanacija pepelišta u Kragujevcu (FOTO)  

Iako je rok za završetak radova jun sledeće godine, rečeno je da će se nastojati da radovi budu završeni do kraja ove godine.

Momirović je prilikom posete Novom Pazaru zajedno sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem razgovarao sa predstavnicima lokalnih sportskih organizacija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter