Izvor: BSC happy portal
14.06.2023 u 22:28
0

„Neće goniti i hapsiti naš narod na KiM“: Ovo su PREKRŠENE garancije koje je IZDALA Međunarodna zajednica (FOTO)

Da li ste znali?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras daima napismene garancije međunarodne zajednice da Srbi sa Kosova i Metohije neće biti niti hapšeni niti gonjeni zbog učešća na protestima na severu.

„Dobio sam garancije NATO i EU da ti ljudi neće biti hapšeni. Imam to napismeno“, rekao je predsednik Vučić.

U Severnoj Mitrovici juče oko podneva oglasile su se sirene, a nad gradom su kružili helikopteri i dronovi, dok je bilo primetno i veće prisustvo policije i oklopnih vozila specijalaca u Bošnjačkoj mahali.

MILUNU MILENKOVIĆU LUNETU ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Srpski sportista odveden u zatvor u Podujevo

Specijalci kosovske policije su uhapsili Miluna Milenkovića, srpskog sportistu i trenera u Kik boks klubu „Kosovska Mitrovica“, pod optužbama, kako je naveo ministar Svečlja da je vođa „Civilne zaštite“ i da stoji iza napada na pripadnike Kfora u Zvečanu.

U dokumente se između ostalog kaže:

„Pozdravljamo uverevanja rukovodstva Kosova kojima se potvrđuje da ne postoje nikakvi spiskovi za hapšenje ili krivično gonjenje srpskih građana sa Kosova zbog učešća u mirnim protestima/barikadama“.

Ovo su garancije koje je Međunarodna zajednica izdala – neće goniti i hapsiti naš narod na Kosovu i Metohiji zbog učešća na protestima.

Garancije su prekršene.

Kako je predsednik Vučić prilikom medijskog istupanja pokazao na snimku, vidi se da je Petrović uhapšen tokom protesta iako ništa nije uradio. Takođe, naveo je Vučić, sva trojica su preživela torture posle hapšenja.

Podsetio je predsednik i da nijedan Albanac nije ranjen i da se to dešava samo Srbima.

Printscreen

 

Printscreen
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter