Izvor: HappyBSC
13.04.2022 u 10:26
0

NENAD ČANAK U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ja sam politički „dinoasaurus“, ali nikada nisam imao izvršnu funkciju!

Nenad Čanak, lider LSV bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji. 

-Ti si bio politička anomalija na izborima-rekao je Milomir Marić 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mi nismo kao LSV učestvovali na izborima, ali smo podržali listu „Zajedno za Vojvodinu- Vojvođani“ i osvojili smo dva mandata. Važno je da će se čuti i neki drugačiji glas koji govori na kojim principima bi trebalo da Srbija i Vojvodina budu zasnovane,  a to je na principima nadnacionalnog i regionalnog organizovanja-rekao je Čanak. 

– Ti si „dinoasaurus“ u politici, ali nisi napravio neku veliku političku karijeru-kazao je Marić. 

– Nisam napravio veliku političku karijeru, ali sam posle 32 godine ja još uvek ovde. Sve što sam rekao pre 32 godine, ja mogu da potpišem i danas. Hajde da vidimo da li u Srbiji postoji još neko ko  toliko  dugo može da traje.  Da li je to moja prednost ili moja greška? Mislim da je prednost i da se to isplati jer ne očekujem naplatu kroz državne funkcije. Nisam bio nikad vlast-rekao je Čanak. 

-Povezivali su te sa aferom prodaje cementare „Beočin“, kakva je uloga tvoja bilo u svemu tome?-pitao je Marić. 

-Nisam učestvovao u privatizaciji. Što se tiče cementare „Beočin“, ja sam bio taj koji se pobunio protiv prodaje cementare koju je organizovala vlada Zorana Đinđića. Cemenatara se prodala „Lafarge-u“ za 84 miliona maraka iako je „Alpina“ nudila 127 miliona maraka sa istim socijalnim programom. Ja sam se pobunio protiv toga tvrdeći da bi to moralo da se objasni.  Onda je tražena moja smena i bilo je glasanje u Skupštini Vojvodine. Tada sam imao nadpolovičnu podršku i nisu uspeli da me smene.  Pare od prodaje su išle u budžet Autonomne Pokrajine Vojvodine i to su kontrolisale demokrate.  Činio sam sve što je moglo da doprinese ekonomskom razvoju Vojvodine i Novog Sada. Trudio  sam se koliko mogu, ali nikada nisam imao nikakvu izvršnu funkciju-kazao  je Čanak. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter