Izvor: Happy BSC
13.04.2022 u 10:14
0

UDALJITE SE OD RUSIJE, PRESTANITE DA NAVIJATE ZA PUTINA U RATU! Kurti je SRAMNO optužio Beograd, udario je prenisko

Kosovski premijer Aljbin Kurti kazao je za Juronjuz da Rusiji treba uvesti sankcije, kako bi se demokratija zaštitila od autokratije, dodajući da je potrebno da se Srbija što pre udalji od Rusije, prenosi Reporteri.

„Moramo da insistiramo na uvođenju sankcija Rusiji jer moramo da branimo našu demokratiju od autokratije, koja vodi ratnu mašineriju protiv miroljubivog naroda Ukrajine“, rekao je Kurti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kurti napominje da je Srbija blizak saveznik Rusije, i podržava rat u Ukrajini.

KURTI VIČE I VREĐA SRBE! ZAPRETIO JE – ZSO NIKADA NEĆE BITI FORMIRAN! Aljbin je skroz pogubio osećaj za realnost

„Od Prištine je 160 kilometara udaljen ruski humanitarni centar, kako ga zovu, sa sedištem u Nišu, Srbija. I iz te zemlje vode hibridni rat koji ima veze sa privredom ali i sa medijima, na primer odmah posle invazije na Ukrajinu naslovne strane srpskih medija ispunile su vesti kako Ukrajina napada Rusiju. S druge strane, centar Sputnjika na Zapadnom Balkanu u Beogradu. Zbog toga smo zabrinuti što ruski hibridni rat nije ograničen samo na susede Ruske Federacije u Evropi, već i na Zapadnom Balkanu, gde imaju Srbiju kao bliskog saveznika“, rekao je Kurti.

Kurti je dodao da Srbija predstavlja pretnju Kosovu jer ne prihvata zločine počinjene na Kosovu.

„Definitivno postoji pretnja jer Beograd ne prihvata zločine iz prošlosti počinjene na Kosovu, ne priznaje državu Kosovo i kada se doda da je naoružavaju Rusija i Belorusija, zabrinuti smo“, rekao je on.

Kurti je ponovio raniju tezu da Srbija voli evropski novac, rusko oružje, kineske investicije i američku toleranciju, ali da, kako kaže, vrlo brzo neće moći da sedi na nekoliko stolica odjednom.

Dodaje da što pre Srbija donese odluku, to bolje.

„Nadam se da će se distancirati od Kremlja i na kraju omogućiti da šest država Zapadnog Balkana zajedno uđu u EU i NATO. Zato što i Bosna i Kosovo žele u NATO“, zaključio je Kurti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter