Izvor: Happy BSC
22.01.2022 u 11:29
0

PALMA ZA HAPPY TV: Atentat na predsednika je opasna i velika stvar, mora se do kraja istražiti ko sve stoji iza ovoga

U „VIKEND JUTRU“ gost je bio Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije.

Kao i uvek u našem Vikend jutru govorilo se o najaktuelnijim temam, a velika zabrinutost nakon informacije o atentatu na predsednika Aleksandra Vučića prokomentarisao je naš gost.

-Ne treba da se sumnja,ovo je opasna i velika stvar.Mora se do kraja istražiti ko stoji sve iza ovoga.

Preventiva je jako važna, ovo se dešavalo i ranije. Poznato je da je 2003. godine ubijen Zoran Đinđić.

Policija mnogo efikasnije radi svoj posao nego ranije, kako zbog bolje tehnologije koju danas ima Ministarstvo unutrašnjih poslova, tako i zbog mnogo boljih odnosa i sa EUROPOL i INTERPOL.

Država je dobila informaciju od jedne zemlje koja je članica EU. Kome i zbog čega smeta  predsednik Vučić?

-Da li je to zbog rezultata  koji postoji u Srbiji, na infrastrukturnom, ekonomskom, privrednom, socijalnom međunarodnom planuzbog infostrukture, ta socijalna karta koja traje  već 10 godina u Srbiji, to  nekom smeta, opozicija ne može da uporedi vreme kada su oni bili i sada,   kad uporedimo od 2000. godine do 2012.godine  oni su prodavali sve što su mogli da prodaju, sve uspešne fabrike, a ne one koje ne rade. Veliki broj ljudi je ostalo bez posla, poznato je da ima mnogo afera kada je u pitanju privatizacija, uništenje vojske, jedna od najvećih sramota koju je doživela jedna vojska na svetu, oni i danas preko laži pokušavaju da daju lažnu informaciju građanima.  Najbolje oficire koji su branili srpski narod i Srbiju je tadašnja vlast smenila, penzionisala ili poslala u Hag.Oni samo napadaju i lažu. Morate dati izvešaj o radu , a ne samo  da napadate. 

Koliko je bilo fabrika u Nišu pre, a koliko danas, koliko u Novom Sadu, a koliko danas?

-Ja želim sportski da se takmičim, da li građani Srbije žele da vode Srbiju oni koji imaju slikovit rezultat, da prikažemo šta je sve urađeno, ja sam iznenađen zašto ova zemlja ne sprovodi zakone, kao je moguće da se blokira auto-put , gde to ima?

Idi u park, idi ispred skupštine, viči, radi šta hoćeš , ali ne možeš zaustaviti život građana.

Ne može da se laže i obmanjuje, sad odjednom raznorazni ekolozi se brinu i bore za borbu protiv zagađenosti vazuha, taj problem je bio i ranije,pa nije Beograd Ozren bio, sad su se setili za to.

Kakav je vazduh bio pre 10 godina,  ne može sve odjednom, svakako da je bolji vazduh sada u pojedinim gradovima, Smederevu, Boru…

Naravno da uvek može bolje i da se treba truditi da uvek bude bolje, rekao je naš gost.

U našoj emisiji lder Jedinstvene Srbije, Palma podelio je sa nama i našim gledaocima  jednu lepu vest,  on će voditi medicinske radnike koji rade u Kovid ambulantama, nakon izbora, 7. aprila na mini odmor na jednu prelepu destinaciju u Egiptu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter