Izvor: Kurir.rs
10.08.2020 u 10:13
0

PALMA ŽELI I DRUGI MANDAT AKTUELNOM AMERIČKOM PREDSEDNIKU: Pomozite i svojoj državi Srbiji u borbi za istinu

Jedinstvena Srbija podržava kampanju u Sjedinjenim Američkim Državama pod nazivom “Srbi za Trampa”, koja ima za cilj da mobiliše oko milion državljana Sjedinjenih Američkih Država srpskog porekla da pomognu da aktuelni američki predsednik dobije i drugi mandat u Beloj kući, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

OVO MORATE ZNATI

MILOVCI NAPRAVILI HAOS U SRPSKIM OPŠTINAMA: Đukanović pustio svoje zveri sa lanca

BOLNIČAR UHAPŠEN: UKRAO NOVČANIK PREMINULOG OD KORONA VIRUSA

ISKORISTITE DAN ZA OSVEŽENJE: Pogledajte gde nas očekuju pljuskovi

OD DANAS „OKO SOKOLOVO“ NA DELU: PIŠE KAZNE i šalje na kućnu adresu

POJEDINI PROFESORI STRAHUJU OD POVRATKA U KLUPE: Jedna stvar može da bude kobna po njih!

– Pozivam sve Srbe u Sjedinjenim Američkim Državama da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija. Svi znamo koliko je zla Srbiji nanela administracija na čelu sa bračnim parom Klinton, a takvu politiku bi sigurno nastavio i Trampov protivkandidat Džo Bajden, koji je rekao da zagovara suverenitet i teritorijalni integritet takozvanog nezavisnog Kosova i koji još od 1990. godine sarađuje sa teroristom Ramušom Haradinajem i albanskom emigracijom u Americi. Kosovski Albanci upravo za to opstruiraju dijalog sa Beogradom i samo čekaju promenu na čelu Sjedinjenih Američkih Država.

Ja sam bio jedini političar iz Evrope na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu i tada je za mene bilo veoma bitno da je Tramp rekao da će se baviti svojom državom, a ne ratovima po svetu, što je i ispunio”, rekao je Marković uz poruku američkim Srbima “Pomažući Trampu, pomažete svojoj Srbiji – 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter