Izvor: novosti
20.02.2024 u 11:37
6

PESKOV O POVEZIVANJU SRBIJE I NAVALJNOG: Zapad nerpestano vrši pritisak na Srbiju, on nije povezan ni sa čijom smrću

Na Srbiju se neprestano vrši pritisak i on nije povezan ni sa čijom smrću, rekao je danas kratko portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Na pitanje medija kako Moskva komentariše izjavu predsednika Srbije da će se Beograd, nakon smrti Alekseja Navaljnog, naći u još težem položaju, budući da se očekuje još veći pritisak, Peskov je odgovorio da ne zna koji je tačno bio kontekst izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da se na „Beograd stalno vrši pritisak koji je u velikoj meri bez presedana“.

DA LI JE KRALJ LJUBAVI SA ZAPADOM NA POMOLU: Konjufca- O’Brajenova izjava uznemirujuća, dinar stvorio problem sa SAD

Vučić je, podsetimo, poslednjih dana rekao da ne želi da ulazi u to šta se desilo sa Aleksejom Navaljnim, jer on nije istražni organ, ali je danas još jednom potvrdio da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji, jer, kako je objasnio, „mi sami znamo kako je kada vam se uvedu sankcije“.

– Ruski narod je prijateljski nastrojen prema nama i bilo bi nepravedno to učiniti – zaključio je lider Srbije.

Danas, Beograd je jedini evropski centar koji nije uveo nikakve sankcije protiv Moskve, ponovio je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “PESKOV O POVEZIVANJU SRBIJE I NAVALJNOG: Zapad nerpestano vrši pritisak na Srbiju, on nije povezan ni sa čijom smrću”

  1. Вучић је болестан човек у чијој глави има свакаквих покварених неуронских веза и водова. Од силне параноје и страха он често погрешно повезује ствари и асоцијације и не зна шта прича. Проблем његова позиција и положај у јавности. На жалост таквих има свуда на положајима.

    0
    3
    Odgovori
    • A sve si živio bolje pod Tadicem….sve propalo, došlo mi da plačem kad sam došla u Indjiju iz inostranstva, pozatvarane prodavnice, putovi ko u Albaniji, narod izbezumljen…
      Zašto točno mrzis Vucica?
      Zato što Srbija živi 100 puta bolje?
      Ne trudi se idgovarati, ne živim u Srbiji i nisam član Sns!

      4
      0
      Odgovori
  2. Ne što bi bilo nepravedno već nenormalno, mi ne radimo ništa što je nenormalno a ko voli neka izvoli , svu neneormalnost svakojakih političara , država i Saveze OSETILA JE SRBIJA I NJEN NAROD NA SVOJOJ KOŽI I ZEMLJI , marš više bolesnici svih vrsta , unomalite se ako moežete ako ne ima ko će vas unormaliti .

    6
    0
    Odgovori
  3. Nikada sankcije bratskom narodu! Dok je Rusije KiM je Srbija! Pobeda Rusije u Ukrajini i nad NATO- paktom vraća nam suverenitet nad KiM. Raspad NATO- pakta i NATO – Evropske unije donosi mir i stabilnost u svetu, ekonomski prosperitet i slobodu svih naroda!

    6
    0
    Odgovori
  4. Oni tukli srbe,oduzeli kosovo(traže priznanje od Srbije)srbima u bih uzimlju imovinu ,a potpisali nešto drugo,,nadam se da su srbi shatili bolesnike sa zapada,koji hoće dominaciju,,hoće šumu ,vodu rude i dase Srbi rasele sa svojih vjekovnih ognjišta,,,,,STRANCI NAPOLJE,,,

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter