Izvor: Most TV/Kosovo Online
18.01.2023 u 19:59
0

„Policajci na prelazu su rekli da je naređenje o KM tablicama stiglo danas iza podneva“: Izjava Sunčice Mašić, zaustavljene Srpkinje na Jarinju (VIDEO)

Sunčica Mašić iz Prilužja, koja je danas bila u automobilu kojem nije dozvoljen ulazak na Kosovo, izjavila je da su pripadnici Kosovske policije na Jarinju putnicima rekli da im je naređenje zabrani ulaska vozilima sa KM tablicama koje su produžene nakon 10. decembra stiglo danas iza podneva.

„LEŽAO SAM U SANITETU POD SEDATIVIMA DOK JE POLICIJA PRETILA DA NAS NEĆE PUSTITI“ Izjava Tomaševića koji je zaustavljen na Jarinju (VIDEO)

-Mi smo krenuli za Rašku negde oko 11.30 sati i u odlasku nije bilo nikakvih problema. Međutim, u povratku, oko 14 časova, možda i malo ranije ne znam baš tačno vreme, kad smo došli do albanskog policajca traženo je od vozača da dostavi dokumentaciju. Rekli su nam da kola nisu registrovana i da imaju staru nalepnicu. Rekli su ‘vratite se ne možete da nastavite put- kazala je Mašić.

Kosovska policija zadržala sanitet na Jarinju zbog KM tablica: Vraćaju sve zbog „isteklih registracija“ (VIDEO)

Prema njenim rečima, vozač je pokušavao da objasni da je trebao to da im kažu kada su prethodno prolazili prema Raškoj, ali da im je odgovoreno da je naređenje stiglo u međuvremenu.

-Pokušali smo da objasnimo da kada smo dolazili trebalo je da budemo obavešteni da znamo i onda bi smo odlučili da li da nastavimo put prema Raški ili bismo se vratili, međutim nama to niko nije rekao. Nekoliko puta smo postavili isto pitanje, rekli su nam da su mi smo dobili pre 15 minuta ovakvo naređenje i mi po naređenju moramo postupiti. Moramo da registrujemo da vaše vozilo ne može da uđe na prostru Kosova jer nije registrovano- navela je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter