Izvor: Tanjug
28.07.2022 u 15:27
0

PORUKA PODRŠKE IZ KINE Ambasadorka Čen Bo donela je pismo ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu! (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sastao se sa ambasadorkom Kine Čen Bo, koja mu je ovom prilikom uručila pismo kineskog ministra javne bezbednosti Vanga Sjaohonga u kojem se potvrđuje odlična saradnja u oblasti unutrašnjih poslova dve zemlje.

U pismu je posebno naglašena saradnja u oblasti bezbednosti projekata inicijative „Pojas i put“ u Republici Srbiji, kao i podrške u okviru međunarodnih organizacija, pre svega Interpola, saopštio je MUP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe, navodi se i da je stav kineske strane dosledan po pitanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije kada je reč o pitanju takozvanog Kosova, te da će nastaviti da pružaju čvrstu podršku Republici Srbiji.

VULIN ODGOVORIO PICULI: Bez obzira da li o Srbiji govore u ime Hrvatske ili evropskih institucija, Hrvati lažu!

Vulin je ponovio da je prijateljstvo Srbije i Kine čelično, baš kao i lično prijateljstvo dvojice predsednika, Aleksandra Vučića i Si Ðinpinga, navodi se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter