Izvor: BSC Happy
25.10.2023 u 18:04
0

PREDSEDNICA VLADE NA SASTANKU EU ZVANIČNICIMA: Odličan sastanak sa Bilčikom, razgovarali smo i o situaciji na Zapadnom Balkanu

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom u Briselu imala odličan sastanak i da su razgovarali o trenutnoj situaciji na Zapadnom Balkanu i važnosti regionalne saradnje i očuvanja mira i stabilnosti.

ALEKSANDSR ŠEŠELJ U MOSKVI: Srbija nikada neće priznati nezavisnost tzv. Kosova i nikada neće biti u frontu protiv Rusije

Razgovarali smo i o predstojećim izborima u Srbiji i preporukama ODIHR-a za njihovo održavanje. Pored posmatračke misije ODIHR, poziv za posmatranje izbora uputićemo i delegacijama Evropskog parlamenta i Parlamentarne skupštine Saveta Evrope.

Drago mi je što naši međunarodni partneri prepoznaju napore koje ulažemo na polju unapređenja izbornog procesa

Ona je na svom Instagramu napisala da su razgovarali i o predstojećim izborima u Srbiji i preporukama ODIHR-a za njihovo održavanje.

„Pored posmatračke misije ODIHR, poziv za posmatranje izbora uputićemo i delegacijama Evropskog parlamenta i Parlamentarne skupštine Saveta Evrope. Drago mi je što naši međunarodni partneri prepoznaju napore koje ulažemo na polju unapređenja izbornog procesa. Hvala na podršci“, napisala je Brnabić.

Brnabić danas i sutra učestvuje na forumu Global Gateway u organizaciji Evropske komisije u okviru koga će se sastati sa komesarom EU za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem, komesarkom EU za unutrašnje poslove Ilvom Johanson, a večeras će učestvovati na večeri koju organizuje predsednica EK Ursula fon der Lajen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter