Izvor: Happy BSC
07.12.2021 u 11:56
0

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i direktor kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar obišli Kulu Beograd(FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i direktor kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar obišli su završne radove na izgradnji zgrade BW Terraces i na fasadi Kule Beograd

Predsednik je izjavio: 

-Uspeli smo jer smo verovali u snove koje smo sanjali. Potpuno novi grad, fantastično i nestvarno sve izgleda, to su ljudi zaslužili. Danas je to najveće gradilište u ovom delu Evrope i polako se stvari završavaju. Na ponos svim našim građanima

 Na jednom mestu, u Beogradu na vodi najbolje se vidi koliko je Srbija napredovala i promenila se, poručio je danas predsednik Alesksandar Vučić, nakon obilaska završnih radova na zgradi “BW Terraces”, dodajući da se projektom “Beograd na vodi” zapušteni deo grada pretvorio u prostor za divljenje.

Vučić je rekao da je “Beograd na vodi” najverovatnije najveće gradilište u ovom delu Evrope, na kojem se polako stvari privode kraju.

“Danas smo u jednoj, spolja najlepše izgrađenoj zgradi, mada je to stvar ukusa… Važno je da se spoljni deo fasade Kule Beograd završava, verujem da će pre kraja godine, osim samog vrha kule, sve biti završeno”, rekao je Vučić.

Dodao je da je Kula Beograd već pripremljena za sve multimedijalne sadržaje, što će, kaže, biti atrakcija za Beograđane, sve građane Srbije, ali i sve turiste koji dolaze u našu zemlju.

“Na jednom malom mestu najbolje se vidi koliko je zemlja napredovala i promenila se za sedam godina”, poručio je Vučić.

Kako je rekao, od bara, žabokrečine, nelegalnih baraka pred rušenjem, napravljen je prostor koji je za divljenje, najelitnicji u Srbiji, i izaziva sve veću pažnju, sa najlepšim šetalištem, parkovima, najvećim šoping centrum u ovom delu Evrope.

“Napravili smo sadržaj koji privlači ljude širom regiona, jer smo verovali u snove, i kada smo obećavali građanima nest, držali smo se toga, uradili sve što smo obećali. Kasnili smo malo, nema sumnje da smo napravili i neku grešku, ali na kraju rezultat je fascinantan – divne zgrade , čitav jedan novi grad u gradu”, rekao je Vučić.

Zahvalio je partneru iz UAE Muhamedu Alabaru, bez kojeg, kaže, projekat ne bi mogao da bude realizovan, kao i šeiku Muhamedu, ali i ljudima iz Grada Beograda, koji su uvek bili velika pomoć i podrška.

“Uspeli smo sve da izguramo jer smo imali dovoljno snage da se suprotstavimo svima koji su to sprečavali, pokušavali da spreče po svaku cenu. Zato što su nam snovi i ono što će da bude zapisano u istoriji, bili važniji od dnevne politike i takvih rekacija, i na to sam ponosan”, rekao je Vučić.

Pozvao je sve da za Novu godinu posete Beograd na vodi, da vide kaok će to izgledati, a izgledaće, kaže spektakularno – ono što imaju Dubai ili veliki svetski centri, imaće i Srbija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter