Izvor:
09.02.2024 u 08:50
0

ALBANCI NA KOLENIMA: Predsednik Vučić je pregazio Kurtija pred celim svetom, „NADMOĆ SE ORILA“

Članica Predsedništva Demokratske partije Kosova Besa Kabaši-Ramaj izjavila je da Srbija ima superiornost u Ujedinjenim nacijama u odnosu na tzv. Kosovo, prenosi Koha.

VUČIĆ NAKON SEDNICE SB UN: Neću da idem lakšim putem, videli ste ODGOVORNU argumentaciju! Ovo je mala, ali ZNAČAJNA POBEDA SRBIJE

Kabaši-Ramaj je kazala da Srbija ima superiornost u UN pošto je članica, a tzv. Kosovo nije.

„Onog trenutka kada se ne usaglasite sa partnerima koji su pomogli da se stvori naša država, onda se stvaraju takvi prostori koje koriste naši neprijatelji, u ovom slučaju Srbija, da sazove sednicu na terenu na kojem imaju nadmoć. U Ujedinjenim nacijama oni su u prednosti jer je Srbija članica, a mi još nismo. Jer tamo Rusija ima pravo veta“, rekla je ona.

Prema njenim rečima, tzv. Kosovo prvi put prisustvuje u sedištu UN, bez koordinacije i podrške sa svojim međunarodnim partnerima.

„U prošlosti je Kosovo uvek koordinisalo sa saveznicima i nije stvaran prostor za kritike. Sada smo, nažalost, prvi put videli da naš strateški partner kaže da Kosovo nije koordinisalo sa međunarodnim partnerima. Ovo je veoma bolno“, dodala je ona.

Ona je govor Aljbina Kurtija u Savetu bezbednosti UN ocenila kao tehnički, i dodala da je Kosovo na toj sednici bilo u defanzivi“, rekla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter