Izvor: BSC Happy
09.02.2023 u 18:25
0

PREMIJERKA BRNABIĆ I DIREKTOR KANCELARIJE OEBS-a: Razgovor o saradnji o unapređivanju izbornih uslova

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa direktorom Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava ODIHR Mateom Mekačijem, sa kojim je razgovarala o saradnji i sumirala rezultate u okviru zajedničkog rada na unapređenju izbornih uslova u Republici Srbiji tokom mandata prethodne Vlade.

Premijerka Brnabić potpisala Memorandum o saradnji sa japanskom kompanijom „Takeda“ (FOTO)

Strane su se saglasile da će dosadašnji metod rada, uspostavljen kroz Radnu grupu za saradnju sa Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju i Kancelarijom za demokratske institucije i ljudska prava radi koordinacije i praćenja sprovođenja primene preporuka za unapređenje izbornog procesa u Republici Srbiji, biti nastavljen i u mandatu ove Vlade.

Sastankom sa predsednicom Vlade, predstavnici Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava ODIHR završili su svoju posetu Republici Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter