Izvor: Happy BSC
11.12.2022 u 15:35
0

Premijerka Brnabić ukazala na licemerje Kvinte, EU i Borelja: „Obraćate pažnju na Srbe jedino kada su na barikadama. Jedini način da ih čujete, nažalost, jeste upravo na barikadama!“

Očigledno da zemlje Kvinte, zajedno sa EU i Džozeopom Boreljom, kažu da barikade na severu Kosova i Metohije moraju da budu uklonjene jer su nelegalne, poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić u objavi na svom Twitter nalogu.

Ona je dodala da je zanimljivo što niko ne reaguje na jednostrane akte Prištine, i konstantna kršenja Briselskog sporazuma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Zanimljivo, nisu toliko glasni o nezakonitosti hapšenja Srba, recimo Dejana Pantića, uhapšenog juče, bez ikakvih dokaza, Ili kada kosovska policija krši Briselski sporazum ulaskom sa naoružanim puškama i dugim cevima u opštine sa srpskom većinom na severu“, dodala je premijerka.

 Ona je napisala i da je, nažalost, jedini način da se čuje glas srpskog naroda na KiM upravo kada su oni na barikadama.

„Ljudi na barikadama jasno izražavaju svoj protest i to rade mirno. Jedini način da ih čujete, nažalost, jeste upravo na barikadama. Jeste li ih čuli kada im je u januaru ove godine oduzeto pravo glasa? Pa baš i niste. Da li ste ih čuli pre 3 meseca kada im je Priština zaplenila imovinu za izgradnju nelegalnih vojnih stanica? Apsolutno ne. Da li ste ih čuli 136 puta kada su različite srpske porodice napadnute samo ove godine (50% više napada od dolaska Kurtija na vlast u Prištini)? Ne“, poručila je Ana Brnabić.

SRAMNO! GAŠI UPUTIO JEZIVE PRETNJE SRBIMA: Dotakao se OLUJE i zapretio da se lako može ponoviti i u albanskoj verziji

Ona je pozvala međunarodnu zajednicu da počne da radi svoj posao.

„Obraćate pažnju na njih jedino kada su na barikadama. Barikade ne pokazuju samo njihovo nezadovoljstvo i očaj, oni nisu tu samo zato što su im ugrožena osnovna ljudska prava, oni takođe štite i Briselski sporazum koji ste vi potpisali i čije sprovođenje EU treba da garantuje. Barikade su poziv na mir i takođe poziv na akciju međunarodne zajednice da počne da radi svoj posao! Dakle, da, pomozite Kurtiju da ukloni barikade i zajedno sa njim ćete ukloniti sve što je ostalo od vašeg autoriteta i kredibiliteta“, stoji u objavi Ane Brnabić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter