Izvor: Kosovo Online
11.12.2022 u 15:17
0

KURTI IZJAVIO: KFOR od Prištine tražio još vremena da ukloni barikade

Kosovski premijer Aljbin Kurti pozvao je Kfor da garantuje slobodu kretanja i dodao da je ta misija zatražila još vremena da ukloni barikade koje su postavili Srbi na severu, prenosi Reporteri.

SRAMNO! GAŠI UPUTIO JEZIVE PRETNJE SRBIMA: Dotakao se OLUJE i zapretio da se lako može ponoviti i u albanskoj verziji

Kurti je na konferenciji za novinare rekao da su barikade ne samo neprihvatljive, već i da ne bi trebalo da se ponove.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Još jednom pozivamo Kfor da garantuje slobodu kretanja. Kfor na Kosovu je za mirno i bezbedno okruženje, što znači i slobodu kretanja bez diskriminacije. Blokiranje saobraćaja, blokiranje javnih puteva teškim vozilima radi ometanja slobode kretanja, kriminalnim pucanjem bandi na našu policiju i policiju Euleksa, ne samo da je neprihvatljivo, već ne sme da se ponovi u bilo kom trenutku u budućnosti. Tako da čekamo – rekao je Kurti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter