Izvor: TANJUG
27.03.2022 u 20:36
0

PUTIN I ERDOGAN SE DOGOVORILI: Pregovori Rusije i Ukrajine u Istanbulu

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i ruski predsednik Vladimir Putin dogovorili su se da organizuju u Istanbulu narednu rundu pregovora delegacija Rusije i Ukrajine, saopšteno je danas iz kabineta Erdogana nakon telefonskog razgovora sa Putinom.

Kako se navodi, predsednici dve zemlje razgovarali su o najnovijem razvoju događaja u rusko-ukrajinskom ratu i pregovaračkom procesu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Predsednik Erdogan i predsednik Putin dogovorili su se da organizuju naredni sastanak ruske i ukrajinske delegacije u Istanbulu – dodaje se u saopštenju, a prenose strani mediji. 

Iz delegacija Rusije i Ukrajine ranije danas je najavljeno da se početkom nedelje nastavljaju mirovni pregovori, a ukrajinski pregovarač je rekao da će biti održani u Turskoj.

David Arahamija, ukrajinski poslanik i član pregovarčkog tima naveo je na Fejsbuku da će naredna runda razgovora Ukrajine i Rusije „licem u lice“ biti održana u Turskoj od ponedeljka do srede, preneo je Ukrinform.

Glavni ruski pregovarač Vladimir Medinski potvrdio je da su se strane dogovorile da se sastanu, ali je naveo da će to biti u utorak i sredu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter