Izvor: Informer
25.02.2024 u 08:38
1

RADMAN NE MOŽE DA ZNA ŠTA JE OČUVANJE NEZAVISNOSTI – TO MU NIJE U POLITIČKOM DNK! VUČEVIĆ demolirao HRVATSKOG MINISTRA

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na izjavu ministra spoljnih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana koji je optužio Srbiju da sedi na dve stolice i kazao da Srbija mora da odluči na čijoj će stolici sedeti.

– Voditi suverenu politiku nije lako. Za državu koja poseduje, za svetske prilike, malu teritoriju i neveliki broj stanovnika, taj zadatak je još teži. Ali na duge staze, ta politika je jedina ispravna, jedina u skladu sa srpskom tradicijom i hrabrošću koja je od vajkada bila naša odlika – napisao je ministar Vučević i dodao:

– Naravno da ćemo i dalje nastaviti da sami branimo našu nezavisnost. Jasno je da od suverenosti nikada nećemo odustati. Svakako da ćemo sopstvenu slobodu uvek ljubomorno čuvati. I da, ni najmanje ne očekujem da Gordan Grlić-Radman išta od ovoga, ikada razume. Ne dozvoljava mu politički DNK – naveo je Vučević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RADMAN NE MOŽE DA ZNA ŠTA JE OČUVANJE NEZAVISNOSTI – TO MU NIJE U POLITIČKOM DNK! VUČEVIĆ demolirao HRVATSKOG MINISTRA”

  1. Da Snsovci ozbiljno misle bajke koje kurcevito daju po medijima nebi nas narod na kosovu lovili po kosovu jedno su bajke a drugo realnost biti NATO TROJANSKI KONJ u srbiji nadam se iskreno da nije tako kao sto izgleda i da ce obecanja da ce zastititi narod u juznoj srpskoj pokraini jer ako se kao sinoc u beogradu okupi kuka i motika preki narodni sud ume gadan da bude

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter