Izvor: HAPPYBSC
25.02.2024 u 07:41
1

PREDSEDNIK OŠTRO ODGOVORIO HRVATIMA: „Nikad nisam bio ničiji potrčko, što se za Grlić-Radmana ne može reći“

Hrvatski ministar spoljnih poslova ne samo da se meša u unutrašnje stvari Srbije, već vređa srpski narod i preti građanima Srbije, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom izjave Gorana Grlića-Radmana da „su jedno građani Srbije, a drugo Vučić i njegova politika, koja mora da odluči na čijoj će stolici sedeti“. “

PRIJATELJ SE U NEVOLJI POZNAJE! PREDSEDNIK VUČIĆ pohvalio KINU koja je najviše SRBIJI POMAGALA u NAJTEŽIM TRENUCIMA

Hrvatski ministar ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije. Grlić-Radman je jedno u pravu, možda sam ja nečiji trabant, možda i vartburg, možda i fića, ali nikada nisam bio ničiji potrčko i sluga, što se za Grlić-Radmana ne može reći. Da ne idem daleko u prošlost, bilo bi suviše bolno“, napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Grlić-Radman je  izjavio juče da su jedno građani Srbije, a drugo Vučić i njegova politika koja, kako je naveo, mora da odluči „na kojoj će stolici da sedi“, dodajući “da je neudobno sedeti na dve stolice“. “Što se tiče Srbije, jedno su građani, a drugo je Vučić i njegova politika koja mora odlučiti na kojoj će stolici sedeti, neudobno je sedeti na dve stolice. On ne bi trebao imati veliku dilemu. Vučić može biti trabant i satelit Rusije, ali neće se dopustiti uticaj Rusa ili drugi maligni uticaji koji bi narušili stabilnost Zapadnog Balkana“, rekao je Grlić-Radman.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK OŠTRO ODGOVORIO HRVATIMA: „Nikad nisam bio ničiji potrčko, što se za Grlić-Radmana ne može reći“”

  1. Allessandro Vucic je DNK Familija , sa :

    – danskim politicarom Alex Anhrendtsen
    – danskim ministrom Mattias Tesfaye
    – danskim grofom Ingolf (rodjak od Kraljice Margarete2 u Danskoj )
    – grof Ingolf je ISTA DNK Familija kao i Rotschild

    =

    zasto LI se oni osjecaju tako „Entitled“ ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter