Izvor: TANJUG
25.06.2022 u 09:29
0

RADNICI FIJATA KOD PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Radnici Fijata stigli su u Predsedništvo Srbije, gde ih je primio na razgovor Aleksandar Vučić.

Pred početak razgovora sa predsednikom Vučićem predsednik Samostalnog sindikata preduzeća Fijat plastik Zoran Miljković rekao je novinarima da očekuje kratak sastanak i dogovor o zahtevima radnika.

““Očekujem kratak sastanak o konkretnim stvarima i našim zahtevima i da se dogovorimo sa predsednikom o tome, a nakon toga da zajedno stanemo pred kamere i da predsednik da javno obećanje o ispunjenju zahteva“, rekao je Miljković.

Nada se da neće biti razloga za nastavak protesta.

On je ponovio da radnici ne žele da rade u Stelantisovoj fabrici u Slovačkoj jer su tamo, kako kaže, loši uslovi, već da traže garantovan posao u Fijatu i otpremnine od 1.000 evra po godini radnog staža za 500 radnika koji će biti tehnološki višak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter