Izvor: BSC Happy
18.03.2024 u 21:40
0

RUSI ĆE KAZNITI UKRAJINU IZLAZOM NA CRNO MORE, A ZAPADNJAKE OVAKO: „ĆIRILICA“ o tome šta čeka one koji prizivaju „ARAPSKA PROLEĆA“ svojim zemljama! FOTO

Tema večerašnje "Ćirilice" je Ko priziva okupatore u Srbiji? Gosti: Zoran Ćirjaković, Filip Rodić, Miroslav Jovanović i Petar Bazdulj. Naravno. uz "Dobro veče, Ćirilica", sa vama i Milomir Marić!

Miroslav Jovanović kaže da su ekonomisti u celom svetu izgubili legitimiter, jer su izgubili moć predviđanja

– Što se tiče knjige, ekonomisti i struka su pali na niske grane. Prvo, niko, ili bar veliki deo njih, nije predvideo veliku ekonomsku krizu. Druga stvar je bila ekonomisti politilari su predviđali da ako Britanija izađe iz EU nema sutra… Britanija posle izlaska imala najveću stopu nezaposelnosti posle 40 godina, ima brži rast. Mislili su ako se uvedu sankcije prema Rusiji zbog Krima i ruskih oblasti da će ruska ekonomija da padne na kolena. Rusija je danas prerasla iz jednog od najvećih uvoznika do najvećih izvoznika hrane. Rusija i Kina profitiraju. Marksistički model je propao još u prolšlom veku, treba nam nešto novo – novo je evolutivni pristup, treba nam obrnuta verzija svega što je do sada – istakao je Jovanović.

printscreen/happy tv

Filip Rodić smatra da se zapadnjaci plaše svih ruskih osveta nakon završetka rata u Ukrajini

– Zakon Bajdenove administracije o ekologiji, kojim se stimuliše ekološka proizvodnja, baterija, a zapravo se od Evrope uzima deo njene industrije. Novac ruski na Zapadu, mali deo je u Švajcarskoj. Ostatak je van. Ono što oni razmatraju je oduzimanje i korišćenje profita od kamata. Radi se o nekoliko milijardi godišnje. Švajcarska nije pogazila svoju neutralnost. Njij sve plaše razne tužbe Rusije nakon završetka rata.. Povrh svega, Ukrajina će ostati bez Crnog mora, kad zauzmu Odesu to će biti kraj – istakao je Rodić.

printscreen/happy tv

Zoran Ćirjaković je rekao kako i u Srbiji postoje oni koji prizivaju okupaciju svoje zemlje – „ne znaju šta rade“

– Ta tragedija Jemena, Sudana, Sirije, u njenom (opozicije) srcu se nalazi ta iluzija da samo treba skinuti vlast. Ljidio ponekad priviđaju, precenuju američku ulogu… arapskog proleće je važan primer. U pozadini sveih tih revolucija, gde je glavni okidač bila američka intervencija. Smatraju svi, biće nam samo bolje ako smenimo vlast. Amerikanci su u Libiji sprečili izbore, da Gadafijev sin ne bi pobedio. Elite, buntovni ljudi u tim zemljama, to su ovde zombiji koji šetaju, misle da ne može gore, nemaju strategiju. Rušenje Vučića, med, mleko, cveće, sunce non stop, padaće samo kada treba zbog poljiprivrede – kaže Ćirjaković.

printscreen/happy tv

Petar Đurđev kaže da su Srbi jedni od retkih, nepokornih naroda i da će zato Kosovo ostati srpsko

– Neposluđno nedonošće nastalo nakon agresije NATO odbija da sprovodi naloge iz Brisela. Evidentno je da iako smo u 2024. godini, vidimo da na KiM ne postoji pravo na slobodu kretanja. Glavni organizatori pogroma nisu privedeni pravdi.  NATO je bio „nemoćan“ da zaustavi krvavi pokolj, Vatrolomejsku noć nad Srbima. Jedno se obećava, drugo se radi. Sveti kralj je još uvek u Dečanima, uprkos svemu što se dešava – zaključuje Đurđev.

printscreen/happy tv

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter