Izvor: Politika
18.03.2024 u 21:14
0

NEMA DOGOVORA OKO DINARA, OSMANI LAŽE: PETKOVIĆ demantovao navode OSMANI da je postignut dogovor oko DINARA

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je danas da „nikakav dogovor o dinaru nije postignut”, reagujući na tvrdnju predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani da postoji saglasnost o, kako je navela, delu američkog predloga u vezi sa upotrebom dinara na Kosovu i Metohiji.

„Što bi naš narod rekao, Vjosa Osmani laže kao pas! Nikakav dogovor o dinaru nije postignut, a oni koji su silni i moćni, jedino što rade jeste da srpskom narodu na KiM nameću rešenja”, naveo je Petković na društvenoj mreži X.

Osmanijeva je ranije danas izjavila da postoji saglasnost za deo američkog predloga, dodavši da Priština razmatra načine da garantuje da pomoć koja se iz centralne Srbije šalje srpskoj zajednici na KiM ne ode u, kako je navela, „pogrešne ruke”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter