Izvor: Kurir
24.04.2024 u 16:12
0

RUSIJA U POTPUNOSTI PODRŽAVA SRBIJU U OČUVANJU NJENOG TERITORIJALNOG INTEGRITETA: Nikolaj Patrušev čestitao je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesa

Aleksandar Vulin sastao se danas u Sankt Peterburgu sa sekretarom Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolajem Patruševim u okviru 12. Međunarodnog sastanka visokih zvaničnika odgovornih za bezbednosna pitanja.

Sekretar Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolaj Patrušev istakao je tokom razgovora sa Aleksandrom Vulinom da Ruska Federacija daje punu podršku Srbiji u očuvanju njenog teritorijalnog integriteta i celovitosti.

Nikolaj Patrušev je istakao da Ruska Federacija neće podržati rezoluciju o Srebrenici koju Generalna skupština Ujedinjenih nacija planira da donese, te da će Rusija po ovom pitanju iskoristiti svoj uticaj i ugled među slobodnim državama kako bi donošenje rezolucije bilo sprečeno.

Patrušev je okarakterisao kao posebno licemerstvo to što Nemačka predlaže rezoluciju o Srebrenici koja je odgovorna za najveći genocid u 20. veku.

VUČIĆEV MAT ZAPADU: Hajde da glasamo da su Hrvati počinili genocid u Jasenovcu i Nemci u Kragujevcu

Nikolaj Patrušev čestitao je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesa i očuvanje samostalne i nezavisne politike Srbije uprkos zapadnim pritiscima.

Sekretar Saveta bezebednosti Ruske Federacije Nikolaj Patrušev zahvalio se Aleksandru Vulinu na svim naporima i doprinosu koje je uložio u razvoj saradnje srpskih i ruskih službi i izrazio uverenje da će sa Aleksandrom Vulinom lično i u budućnosti nastaviti saradnju u oblasti bezbednosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter