Izvor: Novosti
23.04.2024 u 19:42
0

VUČIĆEV MAT ZAPADU: Hajde da glasamo da su Hrvati počinili genocid u Jasenovcu i Nemci u Kragujevcu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio je da se glasa o nemačkom i hrvatskom genocidu nad Srbima u Jasenovcu i Kragujevcu.

– Video sam da su ljudi voema zabrinuti, bar kod 70,80 zemalja. Neki će glasati za, neki protiv, neki će biti uzdržani. Zbog nedostatka inkluzivnnosti, konsultacija, zbog toga što ne žele da povrede Srbiju i razume zašto to neko radi. Posebno što ne mogu da dobiju odgovor od podnosilaca teksta rezolucije na pitanje „zašto u ovom trenutku“. Niko ne može da dobije odgovor na to pitanje. Kako da dobiju, jer bi morali da uđu u koren zašto to rade protiv Srba u ovom trenutku. Oni će da kažu da je to civilizacijsko dostignuće… Hajde da glasamo da su Hrvati počinili genocid u Jasenovcu, hajde da glasamo da ste vi Nemci to uradili u Kragujevcu. Civilizacijska vrednost – rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter