Izvor: novosti
14.04.2024 u 08:11
3

ŠEŠELJEVE REČI ZA BRIGU: Kome je Nemačka iskren saveznik?

Nemačka je iskren saveznik samo onim zemljama koje su bile Hitlerov saveznik u Drugom svetskom ratu, kaže predsednik SRS dr Vojislav Šešelj.

Šešelj je podsetio na pretnju bivšeg ambasadora Nemačke u Srbiji Andreasa Cobela da bi „mogli da budu otvoreni problemi u Vojvodini i Sandžaku“.

VUČIĆ NA DAN „KOBRI“ IMA POSEBNO SAOPŠTENJE: Odluke za budućnost Srbije od krucijalne važnosti

 

– Otvoreno do kraja, bez rukavica. To im je plan – kazao je Šešelj.Lider radikala je za Informer TV kazao i da je SPC na udaru zato što je osnovni stub opstanka srpskog naroda kroz vekove i osnovni čuvar srpske nacionalne svesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ŠEŠELJEVE REČI ZA BRIGU: Kome je Nemačka iskren saveznik?”

  1. Меркелка нас је завела, макар мене, али сам увек говорила да треба да се угледамо на њих по питању радних навика, прецизности и тачности , међутим касније сам увидела да и они имају мана , прво сма приметила да у њиховим чувеним кремама које је користило пола Света има парабена , док су га други избацивали из крема и помада они нису а онда и неке друге мањкавости да их сада не спомињем , Меркелка је била дама са сто лица ,маад се код нас каже нешто другачије .
    Када сам споменула тај парабен и њихове креме а новина Политика то објавила ибацили су га и они из тих помада . Али свеједно , Немачка је држава на коју се ипак треба угледати по питању економије, мада какви ће бити после свега овога што се тренутно дешава , када буду добијали по економским ценама енергенте , видеће се .

    0
    0
    Odgovori
  2. Ако ћемо искрено господине Шешељ то питање се може поставити и за Енглеску и за Америку и за још по неке , нека сваки поштени државник стави себи на огледало да свако јутро гледа списак држава које су сллоне томе . Немачку су „зварнули“ њени искрени пријатељи Американци и Енглези , уништивши све што им може бити од помићи у економији, а Руси , кога су они „заврнули“ никога они ће пре зварнути себе него неког другог, такви су а то лоповске државе не цене , е па када не цениш биће шта ће бити .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter