Izvor: BSC Happy
04.12.2023 u 23:00
1

SLOBODAN RELJIĆ U „ĆIRILICI“: KISINDŽER je bio projekat DUBOKE DRŽAVE – UČESTVOVAO je u MNOGIM UBISTVIMA!

U jeku antisrpske retorike i delovanja, lepi nam se žig naroda, čije bi se pripadnosti trebalo stideti, po načelima onih koji su Srbiju oduvek gledali kao najvećeg neprijatelja. Sme li se biti Srbin? - tema je večerašnje "Ćirilice", a Milomir Marić će uz tradicionalno "Dobro veče, Ćirilica", pozdraviti sledeće sjajne goste: Slavenko Terzić, Slobodan Reljić, Filip Rodić, Goran Šarić i Miroslav Jovanović.

Slobodan Reljić kaže da je Kisindžer bio u službi duboke države, ali da je zapadnjačka imperija srušena od strane Kine i Rusije

– Umro je Henri Kisindžer, nekadašnji državni sekretar Amerike. Niko ga ne naziva državnikom. Kisindžer je bio iz trilateralne komisije, najbliži čovek Rokfeleru. Učestvovao u mnogim ubistvima lično. Njegova korektnost prema nama se svodi zbog nemačkih saznanja na Balkanu. Posle rata je radio kao kontraobaveštajac na Balkanu. Njegova objašnjenja su mnogo korektna. Kaže za Putina da je čovek iz romana Dostojevskog – dakle nerazuman. Prisustvujemo ekspanziji nadnacionalne ideje. Ovo je vreme kada se velika priča nastavlja – sastaju se u Davosu, određuju našu ekonomiju, sada se raspada ta imperija. Rusi i Kinezi u tome učestvuju. Da 8 milijardi ljudi podvrgneš jednoj propagandoj kampanji. Kisindžer je pred smrt dao intervju u kome on gledajuči protesre Plaestinaca u Berlinu došao do zakljulka da je multikulturalizam velika greška – rekao je Reljić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SLOBODAN RELJIĆ U „ĆIRILICI“: KISINDŽER je bio projekat DUBOKE DRŽAVE – UČESTVOVAO je u MNOGIM UBISTVIMA!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter