Izvor: Kosovo Online
05.12.2023 u 07:28
1

NEĆEMO OBJAVLJIVATI NACRT ZSO: PETER STANO još jednom PONIZIO SRPSKI NAROD!

Portparol Evropske unije Peter Stano rekao je da nacrt statuta ZSO nije javno objavljen jer su, prema njegovim rečima, diplomatski napori u toku, prenosi Dukađini.

Stano je istakao da zvanična dokumenta nikada ne objavljuju javno, dok se o njemu razgovara.

„Nikada javno ne saopštavamo zvanična dokumenta, niti učestvujemo u javnim diskusijama o njima dok se o njima raspravlja“, naveo je Stano.

Portparol EU je rekao da to očekuju i od partnera, jer je, prema njegovim rečima, normalna praksa u međunarodnom posredovanju da se proces odvija u poverljivosti.

„Što se tiče nacrta statuta Zajednice srpskih opština, možemo samo da podsetimo da je novi izbalansirani evropski predlog za formiranje Zajednice opština relevantnim partnerima predstavio predstavnik EU za dijalog Beograda u Prištini tokom posete Prištini i regionu krajem oktobra meseca. Zatim se o tome razgovaralo sa obe strane tokom sastanka lidera na marginama Evropskog saveta“, naveo je Stano.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NEĆEMO OBJAVLJIVATI NACRT ZSO: PETER STANO još jednom PONIZIO SRPSKI NAROD!”

  1. Vreme čini svoje, pa tako i kada je reč o Srpskom Kosovu i Metohija. To je Srbija – bila, jeste i uvek će biti! Ne zaboravimo, to je Sveta Srpska Zemlja gde je svaka stopa Kosova i Metohije natopljena srpskom krvlju braneće je od napada neprijatelja! Zaustavite napade na sve što je srpsko. Zaustavite pre nego što vam stigne Božija pravda, jer ne ubijate samo srpski rod, nego rušiti i Božije, Srpske Svetinje. Stanite bre i osvestite se🙏🙏🙏

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter