Izvor: BSC Happy
01.11.2023 u 18:41
0

SRBIJA IZBORI 2023: Potpisao i ministar Mali – Glas za SNS je glas za bolju Srbiju i budućnost naše dece(VIDEO)

Potpredsednik SNS Siniša Mali podržao jе večeras potpisom izbornu listu „Aleksandar Vucic – Srbija ne sme da stane“ u Opštinskom odboru SNS Zvеzdara i poručio da je to glas za bolju Srbiju i bolju budućnost naše dece.

SRBIJA IZBORI 2023: Vučević potpisom podržao listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane!“(video)

„Glas za listu ‘Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane’ je glas za bolju Srbiju, za bolju budućnost naše dece, nove auto-puteve, nove brze saobračajnice, nove škole i bolnice, veće plate i penzije – sve ono što radimo poslednjih 10 godina, i želimo da nastavimo još jače i brže“, rekao je Mali. Ne želimo da se Srbija vrati u prošlost kada su vodili zemlju oni koji su ostavili bankrot, naglasio je Mali.

Poručio je da SNS hoće novu Srbiju i da gradimo lepšu budućnost za našu decu. „Zato Srbija ne sme da stane“, rekao je Mali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter