Izvor: Happy BSC
11.04.2022 u 12:13
0

ŠTA DA RADIM, TAKVA SAM: Brnabić o „nesrećnom lapsusu“ na predizbornom mitingu u Jakovu

U današnjoj emisiji “Dobro jutro Srbijo” premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je da Srbija ima predsednika koji će svojim autoritetom čuvati stabilnost i mir, dalje raditi na regionalnoj stabilnosti i povezivanju i dalje biti lice Srbije kome se najviše veruje.  

VUČIĆU NIKO NIJE ČESTITAO NA IMPRESIVNOJ POBEDI: Brnabić naglasila da je to odvratan primer političke nekulture

– Legitimitet koji on ima sa brojem glasova će ipak biti odvraćajući faktor za bilo koju drugu političku stranku. Sve ostalo je manje važno sada. Ostvarili smo cilj. SNS je jedina stranka koja je u teškim okolnostima pokazala da je apsolutno najodgovornija stranka u Srbiji i jedina kojoj je svoja zemlja uvek na prvom mestu po cenu da izgubi vlast- rekla je ona.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje kako gleda na to što neke osobe iz Srpske napredne stranke pokušavaju da prebace krivicu i na nju i prave šale zbog lapsusa u Jakovu, Brnabić je istakla da je to bio “nesrećan lapsus” i da mnogi ne razumeju da Jakovo jeste u Surčinu.  

– Bio je to lapsus. Takve stvari se dešavaju. Ako je nekome to posebno važno i jedini argument, onda je u redu. Istini za volju, nije baš da sam osoba koja nije nepoznata po lapsusima, ali šta da radim, takva sam. To je moja mana. Jakovo odlično znam zato što se već tri godine raspravljamo oko toga da li će dobiti priključak za auto-put ili neće. Taj priključak košta oko pet miliona evra – istakla je Brnabić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter