Izvor: Happy BSC
02.05.2022 u 07:50
0

STEFANOVIĆ ODBRUSIO ĐUKI: „Đukanović štiti svoj privatni BIZNIS i viče DRŽAVA, TO SAM JA“

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je bio ubeđen da je u Srpskoj naprednoj stranci prekinuta praksa pozivanja na Aleksandra Vučića kad god bi nečiji privatni biznis došao u problem sa zakonom ili sa moralom, ali ga je demantovao Vladimir Đukanović.

Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da to rade“ ljudi poput predratnih žandarma, koji su hapsili na pijaci vičući da svi čuju ‘Psuješ kralja’, da bi se dočepali njihove robe ili žene“, dodavši da je bilo i funkcionera SNS koje je sud kaznio zbog fizičkog napada na zaposlene, a oni su to predstavljali kao napad na Vučića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Đukanović ih je sve prevazišao stavljajući znak jednakosti između sebe i svog privatnog biznisa s jedne, i države Srbije i Vučića s druge strane, i njegov odgovor na moju kritiku da za svoj privatni biznis koristi uticaj svojih visokih državnih funkcija je ‘Država, to sam ja’“, ocenio je Stefanović.

NEBOJŠA STEFANOVIĆ PERFIDNO NAPADA VUČIĆA I VLAST! TO JE NEČUVENO! Đukanović brutalno napao ministra – RAT se nastavlja

On ističe da se uvek trudio da, koliko može, preuzme deo Vučićevog ogromnog tereta i da mu nikada nije palo na pamet da se krije iza njega i njegovog ogromnog autoriteta.

„Razvlačili su me po medijima, lagali, klevetali me, pokojnog oca mi i dalje provlače kroz blato, ali sam se borim sa tim i nikada nisam rekao da je to udar na Vučića, jer svako od nas mora da nosi svoj krst“, ukazao je Stefanović.

Pema njegovim rečima, Vučić je uvek „bio jasan da nema povlašćenih i da će svako snositi posledice ako zgreši pred zakonom, bez obzira na članstvo u SNS ili funkciju koju obavlja„, pa, kaže, „nije jasno zašto Đukanović misli da se to ne odnosi i na njega i njegove poslove, već se ‘brani’ Vučićevim autoritetom“.

Stefanović kaže da ga za deset godina, koliko obavlja državne funkcije, Vučić nikada nije pozvao da mu kaže da nešto ne radi ili da mu naglasi šta treba da radi.

„Postoji zakon i savest svakog od nas da svoje dužnosti obavlja najbolje što može, a postoji i autoritet Vučića da nam pomogne da radimo još bolje u službi naroda, ali ne postoje njegova leđa da štite nezakonitosti“, poruka je Stefanovića.

On naglašava da Đukanović odlično zna šta je mislio kad je rekao da volšebno počinje da brani optužene za teška krivična dela, obećavajući im povlašćen tretman ako lažno optuže njega ili zaposlenje u nekom od državnih organa.

Đukanoviću poručuje da „preispita trougao između svog privatnog biznisa, svojih visokih državnih funkcija i svojih medijskih nastupa, pa će lako da nađe odgovor“, a ukazuje da je od prvog dana kada je počeo napade na njega „postao velika zvezda Đilasovih medija“.

Protivnicima je poručio da mu ne spočitavaju lojalnost stranci kojoj zajedno pripadaju, naglasivši da su njegovi rezultati, kao predsednika gradskog odbora u Beogradu, bili egzaktni i vidljivi na izborima.

Nikada nisam uslovljavao svoj ostanak na funkciji u odnosu na to koga će Vučić da postavi za ministra ili na neku drugu funkciju, već sam uvek verovao i verujem njegovim odlukama zato što on sagledava širu sliku i zbog toga ima ovakvu istorijsku podršku u narodu“, kazao je Stefanović.

S druge strane, dodao je, Đukanović je postavljao takve uslove, ali kada se oni nisu ispunili, nikada, kaže, nije napustio mesto narodnog poslanika, člana i predsednika skupštinskog Odbora za pravosuđe i člana Vrhovnog saveta sudstva.

„Uvek sam bio spreman i biću spreman da se odazovem na pozive državnih organa, da im pomognem da dođu do istine i pravde, ali neću da dopustim da me Đukanović unapred osuđuje u svojim emisijama i javnim nastupima koje koristi samo u svrhe svog privatnog posla“, poručio je Stefanović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter