Izvor: Tanjug
26.06.2021 u 16:05
0

STEFANOVIĆ: Vojska je najčvršći bedem u zaštiti Srbije

Ministar odbrane Nebojša Stefanović najavio je danas da će pripadnici Vojske Srbije sutra na Pešteru u združenoj vežbi „Munjeviti udar 2021.“ pokazati zašto su „sila sposobna da odgovori na sve izazove i najčvršći bedem u zaštiti sigurnosti i stabilnosti naše Srbije“.

„Čuvanje otadžbine i našeg naroda njihova je profesija. Hrabrost, čast, snažan duh i spremnost oduvek su osobine pripadnika Vojske Srbije i to su dokazali nebrojeno puta“, naveo je Stefanović na platformi Fejsbuk voč uz video-najavu vežbe.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ OBJAVIO SNIMAK NAKON OBILASKA RUDNE GLAVE: Zbog OVOGA sam ponosan na našu Srbiju! (VIDEO)

PREMIJERKA DANAS U NIŠU: Razgovaraće sa građanima i privrednicima na lokalu

OTKRIVENI DETALJI U VEZI PRONAĐENOG LEŠA KOD NEBOJŠINE KULE: Sumnja se da je u pitanju mladić koji se utopio pre nekoliko dana!

OVAKO ĆE PEŠTAR SUTRA IZGLEDATI: Pogledajte spektakularne pripreme Vojske Srbije za vežbu „Munjeviti udar 2021“! (VIDEO)

PATRIJARH NA VIDOVDAN NA KiM: Služiće svetu arhijerejsku liturgiju u Gračanici

Danas su, kako je dodao, konačno i opremljeni najsavremenijom tehnikom, borbenim sistemima i naoružanjem.

Na privremenom poligonu „Pešter“, vežbovne aktivnosti više od 2.300 pripadnika Vojske Srbije, u okviru „Munjevitog udara 2021“, sutra će kulminirati združenom vežbom ojačane taktičke grupe u izvođenju napadne operacije, saopštilo je ranije Ministarstvo odbrane.

Na toj lokaciji vežbu izvode jedinice Kopnene vojske, Ratnog vazduhoplovstva i PVO, 72. brigade za specijalne operacije i 63. padobranske brigade, uz upotrebu tenkova, borbenih vozila, artiljerijskih sistema i oruđa, aviona, helikoptera, daljinski pilotiranih vazduhoplova, PVO sistema i naoružanja pešadijskih i specijalnih jedinica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter