Izvor:
22.04.2024 u 18:02
1

TO JE POKAZATELJ KOLIKA SU BANANA DRŽAVA“ Vučić zagrmeo u UN, predsednik u Njujorku predstavlja Srbiju u Savetu bezbednosti (VIDEO)

Sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija posvećena šestomesečnom izveštaju generalnog sekretara UN Antonija Guteresa o radu UNMIK-a održava se danas u Njujorku.

Krajnje je vreme da shvatimo da ako stanovništvo KiM ne može da se osloni ni na UN, kao objektivnog arbitra i nekoga ko će sprečiti lukavi etnički inženjering Prištine, bojim se da nas to dovodi do mogućnosti nepredvidivih scenarija sa ogromnim posledicama.

 

Zato su nam danas, više nego ikada, potrebne jake i principijelne Ujedinjene nacije, a situacija na Kosovu i Metohiji je dobra prilika da svetska organizacija ojača svoj međunarodni autoritet.

Srbija je apsolutno posvećena miru, međunarodnom javnom poretku, rezolucijama UN i dijalogu pod okriljem EU. Uvek možete računati na ozbiljnost Srbije i naš odgovoran pristup.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN povodom šestomesečnog izveštaja o radu misije UNMIK.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TO JE POKAZATELJ KOLIKA SU BANANA DRŽAVA“ Vučić zagrmeo u UN, predsednik u Njujorku predstavlja Srbiju u Savetu bezbednosti (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter