Izvor: ALO
18.04.2024 u 12:33
1

UŽIVO BRNABIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI: „Svi lokalni izbori biće održani 2. juna, zajedno sa izborima u Beogradu“

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić poručila je da će svi lokalni izbori biti održani 2. juna, zbog čega će morati da se izmeni zakon. Ističe da je u ovom trenutku Srbiji potrebno jedinstvo, zbog pritisaka i pretnji pred kojima se zemlja nalazi.

Brnabić je rekla da će svi lokalni izbori, koju su trebali da se održe ove godine, biti održani 2. juna, kada i izbori u Beogradu.

– Nakon 17 dana razgovora, i iscrpljivanja svih mogućnosti, donela sam u konsultacijama sa predsednikom Vučićem odluku, da prihvatimo zahtev opozicije oko SPN i NADA, koji su mi predali tokom razgovora, i da raspišemo sve one izbore kojima je vreme padalo za juli i avgust. Da se svi održe 2. juna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UŽIVO BRNABIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI: „Svi lokalni izbori biće održani 2. juna, zajedno sa izborima u Beogradu“”

  1. Ovakvo ponašanje najvišeg rukovodstva SNS-a nevodi nikuda i ničemu jer ako jedan jedini put učiniš ustupak onima koji sve najgore misle o SNS- u I predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću a pored toga što je još gore po celoj Evropi i svetu rade protiv svoje zemlje i svog naroda dovešće do toga da će sledeći put ona narodna “ ti mu pružiš šaku da se rukuje a on hoće čelu ruku“
    Ovo je bruka i sramota za celokupno članstvo SNS – a.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter