Izvor: Informer/BSC Happy
18.04.2024 u 13:03
0

NAŠE DVE ZEMLJE SU OPREDLJENE U PRAVCU RAZVOJA! Vučić se sastao sa Albertom Ramdinom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i saradnje Republike Surinam Albertom Ramdinom.

„Sa ministrom Albertom Ramdinom sam razgovarao o pravcima daljeg razvoja prijateljskih odnosa Srbije i Surinama, kao i o unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog značaja.

Obavestio sam ministra o različitim pritiscima i izazovima sa kojima se Srbija susreće i ponovio značaj odluke Surinama da povuče odluku o priznanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, čime je ta zemlja potvrdila privrženost osnovnim principima međunarodnog prava i Povelje UN.

Naše dve zemlje su opredeljene da u narednom periodu deluju u pravcu razvoja i intenziviranja kako ekonomske, tako i saradnje u oblastima zdravstva, odbrane, prosvete, poljoprivrede, prehrambene, mašinske i elektro industrije, kao i u IKT sektoru“, napisao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter