Izvor: HAPPBSC
28.02.2024 u 19:48
1

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ TIRANE: Naš glas je sa poštovanjem slušan ovde, sa Zelenskim najotvoreniji sastanak do sada

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz Tirane, gde boravi u dvodnevnoj poseti.

Predsednik Vučić je istakao da je razgovor sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim bio najotvoreniji razgovor do sada, o svim važnim temama.

– Govorili smo o svim važnim temama. Sad se i jedna i druga zemlja nalaze na evropskom putu. Govorili smo o teritorijalnom integritetu dveju zemalja, i drugim važnim temama, inicijativama za mir, i kako do mira da se dođe – rekao je predsednik Vučić na početku obraćanja.

– Sve više čini mi se, ako smem da kažem, a da ne preteram, da je glas Srbije sa poštovanjem slušan ovde, pa čak i od predsednika Zelenskog, koji je pokazao poštovanje prema Srbiji. Kada izražavaju stavove neke protiv Ukrajine, moram da kažem da to ne razumem. Razumem ja naš odnos i prema Rusiji, sve ja razumem odlično. Ali ne razumem negativan odnos prema Ukrajini jer Ukrajina ništa protiv Srbije nije uradila i to želim da kažem svim ljudima. Ukrajina nije priznala ni nezavisno Kosovo, naša slovenska braća, kao što su nam slovenska braća i Rusi i trudimo se da imamo dobre odnose – istakao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ IZ TIRANE: Naš glas je sa poštovanjem slušan ovde, sa Zelenskim najotvoreniji sastanak do sada”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter