Izvor: Alo
25.04.2024 u 16:30
2

UŽIVO VUČIĆ SE OBRAĆA NACIJI IZ NJUJORKA: Svim silama se UPINJU DA IZGLASAJU REZOLUCIJU O SREBRENICI – NASTAVLJAMO BORBU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javlja se uživo iz Njujorka

Vučić daje izjave za medije.

Predsednik Vučić govori o nastavku borbe za nacionalne interese Srbije.

„Ulažu sve više napora kako bi ucenili, ili bolje finim rečnikom, ubedili sve druge da glasaju za rezoluciju kako bi ostali u dobrim odnosima sa najvećim silama“.

„Imali smo jutros više bilateralnih sastanaka. Đurić će ostati do 2. maja. Videću da li ću mu se pridružiti“.

„Da ostanemo uzdignute glave i posvetimo se napretku Srbije. Naše je da čuvamo svoje interese. Dobro je što smo ovde ostali ovako dugo. Videće se to na glasanju, ali i posle toga“.

„Noćas smo imali sastanak sa pet evropskih zemalja za koje mislimo da su prijateljske. Nastavili smo i jutros. Čim se vratimo u Beograd, praviću plan ili kako ću da se vratim ili kako ćemo da delujemo iz Beograda“.

„Nije dovoljno da kažemo razgovarali smo sa tim i on ima pozitivan stav. Morate da se borite da to stigne na sve nivoe. Izazvali smo im dosta nervoze. Neko od azijskih političara je rekao da nikada UN nisu bile u takvom neredu i da ne znaju šta se dešava pred 2. maj. Uspeli smo da stvari malo zakomplikujemo. Svesni smo da ne možemo da pobedimo. Amerika podigne obrvu i svi trče. Nisu oni ovde bili kolovođe, Nemci su ti koji direktno vode kampanju“.

„Južna Afrika je predložila, glasaćemo za ovo ali da se usvoji amandman za Gazu. Toga, naravno, neće biti“.

„Mi idemo danas popodne“.

„Jutros sam razgovarao sa još troje svetskih lidera, zamolio ih za podršku. Videli ste da u našoj misiji vri kao u košnici“.

„Mi činimo više od onoga što je realno. Amerikanci i Nemci su se danas sastali u Austriji i brojali glasove i pravili listu za pritisak. U Beču su napravili svoj štab. I to im nešto govori. Na kraju i kad izgubite, važno je da ste se borili“.

Prisetio se utakmice Valjadolid – Real Madrid.

„Ceo Bernabeu je istakao bele maramice da oteraju trenera. U drugom poluvremenu su se borili, pa iako je bilo nerešeno, više nije bilo belih maramica. Vaše je da se borite. Onaj ko očekuje da pobedimo Amerika, Nemačka, Englesku… Lakše bi nam bilo da je tema Kosovo. Nismo mi baš toliko mali koliko o sebi mislimo“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “UŽIVO VUČIĆ SE OBRAĆA NACIJI IZ NJUJORKA: Svim silama se UPINJU DA IZGLASAJU REZOLUCIJU O SREBRENICI – NASTAVLJAMO BORBU”

  1. Више је него очигледно да не спадамо у тзв. Златну милијарду! И, наравно сада је јасно да та идеја није баш тако скорашња.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta je radio fikusi Đurić po američkim krem krugovima ,ambasador u Nemačkoj i td pa nas je iznenadili šestomesečno pripremanje dušmana da nas mrcvareKad ćemo mi da imamo diplomate po svetu koji će da rade ono što im se debelo plaća,a ne manekenke sa Koštunica sindromom,nisam obavešten.. sad kao nešto jurimo….tužiti bre sve i ofomite telo koje će već jednom da sastavi sve dokumente o našim stradanjima i brojeve imena svedoke……

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter