Izvor: Tanjug
14.08.2020 u 10:42
0

Vladika Teodosije vraćen sa administrativnog prelaza Jarinje!

Vladika raško – prizrenski Teodosije vraćen je sa Jarinja, jer mu nisu dali da prenese med za manastir.

OVO MORATE ZNATI

KOD NJIH NEMA STEREOTIPA: Svekrva i snajka sa bandom PLJAČKALE po Nišu?!

DIJALOG BEOGRADA I PRIŠTINE SE NASTAVLJA: Sastanak predstavnika u Beloj kući 2. septembra!

DANAS ISTIČE ROK ZA PLAĆANJE TREĆE RATE: Kazna je 5.000, a ovoliko vremena imate da uplatite razliku većeg poreza

On je sa administrativnog prelaza vraćen sinoć, jer mu službenici kosovske carinske službe nisu dozvolili da prenese dve kante meda za manastir Gračanicu.

Vladika Teodosije izjavio je da mu se prvi put u 20 godina događa da mu nije dozvoljen prelaz, navodeći da je doživeo neprijatno ophođenje carinika, kao i da mu se nadređeni u carinskoj smeni tokom komuniciranja, unosio na razdaljinu od pola metra bez zaštitne maske.

Nakon zabrane unošenja dve kante meda, vladika ih je vratio u Rašku, a potom se ponovo uputio ka punktu Jarinje.

– Oba puta sam pretresen uz neprijatno ponašanje pripadnika carine u večerašnjoj smeni na Jarinju. Nisam to očekivao, u automobilu sam bio sam, dolazio sam iz centralne Srbije, putovao za manastir Gračanicu. U gepeku sam nosio dve kante meda kao poklon za sestrinstvo – naveo je vladika Teodosije.

SVE O PAROVIMA

RASKINUO JE SA JELENOM: Pogledajte SA KIM je noćas Marinković spavao! (FOTO)

ZABORAVIO DRAGANU, NOĆAS SEVALE VARNICE: Otvorio joj je dušu, a onda mu je ona dodirnula usta! (FOTO)

KLEKLA JE ISPRED MERLINA I POČELA DA PLAČE: Molim te, pomozi mi…

Kako je rekao, carinici su ga zaustavili, kazali mu da parkira automobil sa strane i da sačeka da dođe njihov šef smene, kome je pokušao da objasni da kante meda ne prelaze vrednost robe dozvoljene za prenos i da je spreman da plati carinu.

Pošto mu je šef smene prišao i počeo komunikaciju bez maske i propisane distance, a na vladikino ukazivanje da ne nosi obaveznu masku, okrenuo se i odmahnuo rukom.

– Osim što se nisu pridržavali preventivnih mera, posebno neprijatno i razočaravajuće je bilo to što sam u njihovom ponašanju večeras osetio određenu dozu animoziteta prema meni – naveo je vladika koji je nakon takvog odnosa kosovskih carinika stigao u Kosovsku Mitrovicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter