Izvor: BSC Happy
30.11.2023 u 10:38
0

VLADIMIR LUČIĆ ZA HAPPY TV: TELEKOM SRBIJA će kao mobilni operater POKRIVATI PROSTOR SA PREKO 600 MILIONA STANOVNIKA!

Telekom Srbija nastavlja sa uspesima! Direktor kompanije Vladimir Lučić u najgledanijem jutru u Srbiji govori o postavljanju Telekom Srbije na prvo mesto u regionu u svojoj branši i novim pogodnostima za korisnike njenih usluga.

Mnogobrojna konkurencija, prema onome što kaže direktor Telekom Srbije, ne može da parira našoj kompaniji!

– Korisnik sada ima veliki izbor. Ono što mogu sada da potvrdim je, da ćemo do juna, ušli smo u operativnu diskusiju, pustiti Ameriku kao operatera. Telekom Srbija će da posluje kao mobilni operater u zemljama koje pokrivaju 600 milliona stanovnika. Taj projekat za dijasporu će značajno doprineti povećanju prihoda – ističe Lučić.

On kaže da će od iduće godine Telekom Srbija biti prva u regionu

– Poptuno sam siguran da će iduće godine doći do konsolidacije telekomunikacinoih operatera. Telekom Srbija će izaći još jači i demantovaćemo sve one koji govore da smo u problemu. Videće se ko je pobednik u regionu i da ćemo ostati kao operater koji če u regionu igrati glavnu ulogu. Projekat za dijasporu će nam omogućiti dodatan prihod, moći ćemo da kupujemo nove operater u regionu. U prilici smo da stvorimo operatera svetskog nivoa. To je izazov, moramo da se transformišemo sa novim trendovima. Fokusirani smo da razvijemo servise za korisnike. Mi smo pre 2 godine uradili dobar posao – spojili smo Banku Poštansku štedionicu i MTS banku – rekao je Lučić.

Direktor Telekom Srbije je istakao da je kompanija uvela i poseban studentski paket

Dali smo popust za studentski paket, 150 giga interneta i 4 giga van Srbije. Besplatan internet za društvene mreže – na taj paket smo dali 10 posto popusta. Za manje od 1500 dinara možete neograničeno da koristite internet – zaključio je Lučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter