Izvor: Novosti
30.11.2023 u 11:35
1

VUČIĆ SE OPROSTIO OD KISINDŽERA: „Uveren sam da će snaga njegove reči ostati inspiracija svima koji se bore za mir“

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić oglasio se povodom smrti Henrija Kisindžera, američkog diplomate.

– Politički legat Henrija Kisindžera, državnika čija se reč sa uvažavanjem slušala i na Istoku i na Zapadu, danas nam je potrebniji nego ikada pre. Uveren sam da će snaga njegove reči ostati inspiracija svima koji se bore za mir i prosperitet u svetu. Neka počiva u miru – napisao je Vučić na platformi Iks.

Henri Kisindžer, dobitnik Nobelove nagrade i moćni diplomata čija je služba za vreme dvojice predsednika ostavila neizbrisivi trag na američkoj spoljnoj politici, preminuo je u sredu u stotoj godini, saopštila je njegova firma za geopolitički konsalting Kisindžer asošijejts.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VUČIĆ SE OPROSTIO OD KISINDŽERA: „Uveren sam da će snaga njegove reči ostati inspiracija svima koji se bore za mir“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter