Izvor: Tanjug
17.12.2023 u 20:08
0

VLADIMIR ORLIĆ: Izbori će pokazati da je narod razumeo da Srbija ne sme da stane

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić je izjavio da očekuje da izbori pokažu da je narod razumeo da Srbija ne sme da stane i da mora još odlučnije koračati u budućnost, koja mora da bude dobra. “

Očekujem da će današnji dan pokazati odgovornost naših ljudi, da smo razumeli da svaki muškarac i žena danas odlučuju o budućnosti svoje dece i svojih roditelja, svih koji pripadaju našoj zajedničkoj otadžbini,” ocenio je Orlić. Orlić je rekao da će nastaviti da se bore za bolju budućnost, a veruje da će narodna volja danas pokazati da je to prepoznato.

“Očekujem da tu narodnu volju, bez izuzetka, poštuju svi učesnici u izbornom ciklusu i da će ta volja biti saopštena po najvišim demokratskim standardima, onako kako i priliči državi sa najozbiljnijom tradicijom u ovom delu Evrope i našem ponosnom slobodarskom narodu,” istakao je Orlić i dodao da će pobediti život, budućnost i “naša Srbija”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter