Izvor: BSC Happy
17.12.2023 u 20:10
0

RASIM LJAJIĆ: Očekujem ubedljivu pobedu SDP u Novom Pazaru,SNS na republičkim izborima

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije i osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić glasao je danas u Novom Pazaru na biračkom mestu 82 u prostorijama Mesne zajednice Hadžet. On je nakon glasanja kazao da u Novom Pazaru očekuje ubedljivu pobedu Sandžačke demokratske partije, a na parlamentarnim izborima koalicije predvođene Srpskom naprednom strankom.

„Odavno nisam video takvo izborno raspoloženje u Novom Pazaru i čitavom Sandžaku. Sve osim ubedljive pobede u Novom Pazaru bilo bi za nas veliko i neprijatno iznenađenje. Očekujem da ćemo u Novom Pazaru samostalno formirati većinu u Skupštini. Na republičkom nivou očekujem isto tako veliku pobedu, kako bi se formirala stabilna Vlada sa mandatom od četiri godine da možemo da se posvetimo reformama i stabilizaciji ukupnih prilika“, izjavio je Ljajić. Ljajićeva SDPS je u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na parlamentarnim izborima.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter