Izvor: Happy BSC
15.09.2022 u 10:03
0

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nikada nisam krao, ali sam otimao!

Vojislav Šešelj,  lider SRS, bio je gost jutarnjeg programa na Happy televiziji. 

On je komentarisao aktuelne teme iz domaće i svetske politike. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Povodom dobijanja odlikovanja od strane SPC, Šešelj je rekao: 

– Do sada sam tri puta odlikovan od strane SPC. Dva odlikovanja sam dobio 2015. godine i to od Vladike Filareta i mitropolita Amfilohija. Sada sam dobio orden od vladike Longina. Zbog toga me napadaju neprijatelji srpskog naroda. Takvi napadi su mi duševna hrana. Ne daj Bože da me oni hvale! Meni Haški tribunal nije bio u stanju da nađe ni jedan zločin.  Niti konkretan zločin koji su navodno počinili dobrovoljci SRS i Srpskog četničkog pokreta. Oni su protivzakonito izmislili da sam kriv za podsticanje na deportaciju. To ne postoji! Kod mene nema deportacije , a podsticanje bez konkretnog krivičnog dela nema. Svaki čovek ima grehove. Kada sam štrajkovao glađu u Hagi ja sam se pričešćivao. Greh se ne ispoveda na sav glas i javno. Nisam se nikad ogrešio o srpski narod, o otadžbinu Srbiju i o majku Rusiju. Ponosan sam što nikada ništa nisam ukrao u životu. Ja sam otimao! Evo šta sam otimao-ministrima u Vladi Srbije sam otimao knjige. Uzeo sam sabrana dela Branka Kitanovića. Te knjige nisam imao i uzeo sam ih od Kontića. Mnogima sam u kabinetima otimao knjige jer oni to nisu čitali. Nikada ne bih ukrao iz knjižare. 

 Šešelj tvrdi da Rusija ne stoji niti iza jedne stranke u Srbiji. 

-Pritisaka sa Zapada na Srbiju će biti i tu nema nikakve sumnje. Drago mi je da su juče raskrinkane sve te varijante. Ni Rusija ni Kina neće dozvoliti da se ukine rezolucija 12.44. To je nama u ovom trenutku spas.  

Da li Srbija može da zadrži neutralnu politiku u ovom trenutku, Šešelj je rekao: 

-Mislim da može. Nema gvozdene zavese i neće je biti. Cepa se EU. Mađarska je najbolji dokaz. Zapad je hteo da uništi Srbiju pre nego što  Rusija ponovo postane uspravljena. Sada je uspravljena i nama ne mogu ništa. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter