Izvor:
28.11.2016 u 02:52
0

VOJNICI ILI NARIKAČE? Patriotske organizacije žestoko osudile protest, tvrde da CIA stoji iza štrajka dela vojske!

Udruženja srpskih nacionalista SNP „Naši“, SNP "1389" kao i i Srpska liga, osudili su današnji protest pojedinih pripadnika Vojske Srbije, nazvavši događaj neviđenom brukom i sramotom i ugrožavanjem sigurnosti države, zbog koje odgovorni moraju da snose posledice..

Opravdanje pojedinih pripadnika VS za izlazak na ulice zbog „MALIH PLATA“ je više nego sramotan čin, jer od 5. oktobra 2000. nikada se nisu setili da kažu NE, kada su po nalogu CIA smenjivane njihove kolege učesnici rata, ili kada su visoki oficiri slati u Hag, konstatuju u SNP "Naši".

Pitamo se da li su ikada pripadnici VS koji su danas izašli na ulicu odbili saradnju sa NATO, i da li su ikada izašli u javnost i rekli reč o povratku Kosova i Metohije, a sada po prvi put u istoriji Srbije izlaze na ulice jer su im „male plate“.

Ono što je još strašnije i što izaziva sumnju u čitav protest je i pojavljivanje određenih pro-američkih političkih struktura na njemu, čime se jasno šalje poruka da se deo Vojske Srbije otvoreno svrstao uz NATO i CIA političare.

Piitamo organizatore protesta, zašto su dozvolili da im se takva lica pojavljuju na skupu i zašto je bilo neophodno prisustvo pro-američkih političkih struktura na njemu, ako su na protest izašli samo zbog svojih „plata“?

SNP 1389: Vojska deli sudbinu naroda, jesu li ovo vojnici ili narikače?!

Glas protiv ovakvog načina izražavanja nezadovoljstva podigao je i SNP 1389, koji je osudio protest samozvanog "Vojnog sindikata Srbije", rečima da voijska deli sudbinu svoga naroda.

– Srpski ratnici nikada nisu sebi dozvolili da zbog nepravedne materijalne situacije ugrožavaju i podrivaju borbenu gotovost i bezbednost zemlje. Današnji protest je više nego sraman. Vojska Srbije kao institucija od najvećeg poverenja naroda Srbije, mora da stojički podnosi isti teret koji svi građani Srbije dele.

Da li su 700 okupljenih na protestu bile "babe narikače" ili pravi vojnici. Vojnik ne kuka, ne plače, ne diže se protiv svoje države. S toga je više nego jasno da je za tuđ interes ovaj protest izveden, sve ukazuje na prljave tragove NATO lobista kojima je decenijski san destabilizacija i razaranje vojnog sistema zemlje.

Za nas kao srpske nacionaliste nezamislivo je da se bilo ko ko se oseća Srbinom, pojavi ubuduće na bilo kakvoj sličnoj antidržavnoj, proNATO, kvazi-vojnoj manifestaciji.

Uslovi života vojnika Vojske Srbije, moraju biti poboljšani bez obzira na stav MMFa. Ne sme se dozvoliti da manifetlucima strane agenture za male pare vojnici ustaju protiv svoje otadžbine. Pravi ratnik, ponavljamo, deli sudbinu svog naroda i stoji u odbrani svoje države, poručuju iz SNP 1389

Srpska liga: Naslednici vojvode Živojina Mišića, na stazi pederske Parade ponosa!

Srpska liga (SL) najoštrije osuđuje besprizornu protestnu šetnju članova ilegalnog „Vojnog sindikata“ rutom „Parade ponosa“ kojom su profesionalne vojne „seka Perse“ osramotile uniformu slavne srpske vojske.

– Isti oni tzv. profesionalni oficiri koji su gromoglasno ćutali na hapšenja i izručenja najbonjih srpskih vojskovođa s kraja 20. veka, danas – a to je jedinstven slučaj u svetu da vojnik štrajkuje zbog povećanja plate od pet odsto – dižu glas protiv vlastite države, čime još jednom pokazuju da je Srpska liga u pravu kada traži povratak obaveznog služenja vojnog roka – kaže Aleksandar Đurđev, predsednik SL.

Đurđev podseća da je vojvoda Živojin Mišić prodavao sopstveni šinjel, da je vojvoda Stepa Stepanović vraćao penziju zato što mu bila velika, da je komita Vojvoda Vuk ostavio kosti na Kajmakčalanu, a da se njihovi današnji „naslednici“ postovećuju s pederima, čijom rutom šetaju.

SL smatra da je Ministarstvo odbrane, umesto što postfestum pravi lažnu uravnilovku, tvrdeći u saopštenju da su među šačicom protestanata bili i „srpski nacionalisti i ekstremisti“, moralo merama države represije da spreči ovaj pokušaj bruke Vojske Srbije.

nasisrbija.org/snp1389.rs/LS
Foto: commons.wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter