Izvor: HAPPY BSC
16.01.2023 u 22:55
0

VUČIĆ EKSKLUZIVNO NA HEPI TELEVIZIJI: „Mnogo je junaka bilo koji su pričali – Vučić će dan posle izbora da uvede sankcije Rusima!“

Predsednik Aleksandar Vučić je tokom gostovanja kod Milomira Marića u emisiji „Ćirilica“ naglasio da je priča oko sankcija odvratna priča o nama koje je daleko od istine i validnih tvrdnja.

PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO U „ĆIRILICI“: „Nazivaju me slugom Vladimira Putina, da sam isti on i da će Srbija da napadne Sarajevo i Prištinu, sve u dogovoru da se sruši Srbija!“
  • Mnogo je junaka bilo koji su pričali Vučić će dan posle izbora da uvede sankcije Rusima. Nisam govorio ni da sam za, ni da sam protiv jer moram da vodim državu. Kada vodite državu ne možete da isključujete stvari. Ne znate šta vas čeka sutra. Ne znate da li će vam sutra neki mač biti nad glavom. Ne možete da se odreknete svog naroda i njegovih potreba. Ne smete da obećavate, jer ste sluga svake izgovorene reči, a gospodar neizgovorene. A svaki dan vas samo to pitaju. A onda se dogodilo čudo – istakao je i dodao:
Stefan Kojić

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

  • Završeni su izbori. Svi su za uvođenje sankcija, a Vučić vodi neodgovornu politiku. Sad i da uvedemo, pa evo izdržali smo skoro godinu dana. Pa jesmo mi bili srećni kada su nam uvodili sankcije, čak i Rusi? Pa nismo. Šta treba? Da ukidamo Čajkovskog, Dostojevskog, Tolstoja? Ne razumem. Šta treba da rušimo spomenike? Beograd je jedan od najbezbednijih gradova na svetu, a dolaze i iz Ukrajine i iz Rusije. Oni koji dolaze iz Moskve i Peterburga su uglavnom protiv Putina – rekao je Vučić na Hepi televiziji.

Vučić nije zaobišao ni tematiku koja je potresla javnost, a tiče se napada na njegovog sina Danila, koji je posetio BiH.

  • Svaki put kada odlazim na teritoriju Bosne i Hercegovine, uvek se javim, iako to nije moja obaveza. Računam da je to neki fer odnos jer poštujem tu državu. Svima njima je cilj da napadnu mene. Kriminalizacija porodice, šta je suština? Svojom decom ponosim, Vukanom, Danilom i Milicom. I svuda oni mene negde mogu da predstavljaju, ali institucionalno – ne. Vaspitao sam ga da voli Kosovo, da voli Republiku Srpsku – objasnio je do detalja predsednik.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter