Izvor: NOVOSTI
12.12.2022 u 11:00
0

VUČIĆ DOČEKAO PORODICU PETROVIĆ IZ VELIKE HOČE: „Koliko je vama bilo teško, nama je zbog nemoći bilo još teže“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas vlasnika vinarije Srđana Petrovića iz Velike Hoče, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike. 

– Koliko je vama bilo teško, nama je zbog nemoći bilo još teže…Božidar u kolicima, nešto stvarno najpotresnije, rekao je predsednik na samom početku obraćanja.

– Oni ne znaju razlike u tipovima vina, pa izmešali sve…negoi jesi li ti Milane naučio od oca kako se pravi, upitao je predsednik sina vlasnika vinarije Petrović.

– Nisu imali razumevanja za moju decu, plakala sam ,vrištala, ali bili su gluvi, dodala je mjaka, a predsenik zamolio da se više ne penje na krov da maju ne sekira, uz osmeh je dodao predsednik.

– Predsedniče neizmerno vam hvala na svemu što čibnite za nas – dodao je Milan drhtavim glasom.

– Koliko nam je bilo žao i teško, toliko je svaki Srbin bio ponosan na vas, rekao je predsednik.

– Moram da vam kažem da sam na poklon dobio metohijsko crveno vino, izvanredno, i ono što je interesantno što na etiketi stoji KiM, Velika Hoča, naša Srbija, pa im je izgkleda to zasmetalo. Vama hvala na ovome, moj otac ima veliku kolekciju vina pa će ovo vino zauzeti posebno mesto u našoj kući u Jaincima, rekao je predsednik i zahvalio ovoj divnoj porodici i zatražio da na kratko ostane nasamo sa porodicom Petrović.

Razgovor Vučića i Petrovića održava se u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Podsetimo, iz vinarije porodice Petrović iz Velike Hoče, policija i carina prištinskih vlasti prošlog četvrta su zaplenili gotovo svo proizvedeno vino, oko 42.000 litara.

EKSKLUZIVNO ZA TV HAPPY VINAR SRĐAN PETROVIĆ IZ VELIKE HOČE: „Pružili smo miran, gandijevski otpor policiji, hvala Bogu niko nije povređen“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter